TERMÉKEK

Legyen szó napi, heti menüről, különleges egyedi specialitásokról, italokról vagy bármi más termékről, azokról egyedi igények alapján tudunk képeket készíteni. Ma már remek minőségű képeket lehet készíteni telefonnal, de kitűnni a versenytársak közül nehéz. Ilyenkor jön jól egy profi segítség.

HELYSZÍNEK

Egy éttermeknél különösen fontos a helyszín megfelelő bemutatása. A jó atmoszféra ígéretével közelebb kerülhetünk leendő vendégeinkhez és nagyobb bizalommal fogják felkeresni az éttermet.

PORTRÉK

A személyzet bemutatásával nagyfokú bizalmat tudunk kialakítani leendő és már meglévő vendégeink, partnereinkkel felé is. Mindenki a legjobb arcát szeretné megmutatni egy weboldalon, ezért elengedhetetlen a profi segítség.

RENDEZVÉNYEK

Esküvő, céges rendezvény, családi program… mindig nagyon fontos esemény. Hogy felkeltsük mások érdeklődését, a megfelelő bemutató anyaggal kell rendelkeznünk. Egy rutinos szakértő tudni fogja, hogy kell megörökíteni egy eseményt, hogy az bárki számára megnyerő legyen.

Fénykép készítés

A megnyerő külső mindig bizalmat ébreszt az emberekben. Ezért lényeges, hogy olyan képet mutassunk magunkról, ami jól bemutat minket és azt amivel foglalkozunk. Ma már nem elég egy egyszerű fotót megmutatni valakinek, hiszen naponta lát 100 hasonlót. Ma úgy kell bemutatni egy ételt, hogy azzal tudjon azonosulni és azt magáénak érezze az, aki ránéz. Bárki képes lefotózni egy ételt, de kevesen tudnak olyan fotót készíteni, amik valóban felkelti az emberek figyelmét.

Ételfotózással kapcsolatos előkészületek és feladatok:

Fotózás céljának és a képek felhasználási helyének meghatározása

Moodboard készítés

Dekoráció beszerzése

Helyszíni előkészületek: háttér megkomponálása, dekorációk elhelyezése, technika és fények beállítása

Ételek befotózása moodboard alapján

Képek válogatása és utómunkája