OFFLINE TARTALMAK

Ezek a klasszikus értelembe vet reklámfelületek. Szórólap, óriásplakát, újsághirdetés, rollup és egyéb reklámhordozók. Ezek célja az egyértelmű üzenet átadás. Olyan arculatot kell kialakítani, amiről azonnal felismerhetővé válik majd, melyik étteremről van szó.

ONLINE TARTALMAK

Modern és költséghatékony felületekre: weblapok, bannerek, Facebook és Instagram posztok. Egyre nehezebb az emberek érdeklődését felkelteni, csak arra figyelnek fel, ami fontos számukra. Ezért kiemelten fontos, hogy nekik szóló egyedi grafikai anyagokat készítsünk.

DEKORÁCIÓ

Az egyedi dekorációk nagy hatással vannak az emberekre. Nem csak egyszerű esztétikai élményt nyújtanak, hanem bensőséges hangulatot teremtenek egy helyiségben, ami miatt sokkal szívesebben térnek vissza a vendégek.

EGYEDI GRAFIKÁK

Egyedi arculat kialakítása, logótervezés, étlap vagy asztali kiajánló mind mind azt szolgálja, hogy a vendégeink közelebbi kapcsolatba kerüljön éttermünkkel, megismerjék ajánlatainkat.

Grafika

Itt nem csak arról van szó, hogy legyen leírva, mi az, amit kínálunk. Sok esetben ha valami nem esztétikus, az még káros is lehet az üzletünkre nézve. Be kell mutatnunk magunkat az embereknek, hogy bizalmat szavazzanak nekünk és eljöjjenek hozzánk. Ha a külalak megfelelően követi le a mondanivalót, akkor a szöveg és grafika egységéből megszülető üzenet célba ér majd: formálja az emberek véleményét és hatással van döntésükre.

Állunk rendelkezésedre bármilyen grafikai feladatról is legyen szó:

Étlap

Szórólap, roll-up, újsághirdetés

Asztali kiajánló

Facebook és Instagram tartalom

Online hirdetések, bannerek