WORDPRESS KERETRENDSZER

A WordPress egy nyílt forráskódú szoftver, mellyel lenyűgöző weboldalakat tudunk készíteni. A web jelentős része WordPress-t használ, a hobbi blogoktól a legnagyobb hírportálokig.

RESZPONZÍV KIALAKÍTÁS

Optimális megjelenés (könnyű olvashatóság, egyszerű navigáció) a legkülönfélébb eszközökön, az asztali számítógép monitorjától egészen a mobiltelefonokig.

EGYEDI MEGJELENÉS ÉTTERMEDNEK

A weboldal sikerének egyik kulcsa az átgondolt weboldal design, a logikus, könnyen áttekinthető honlap szerkezet – mindez éttermed arculatához igazítva.

SAJÁT TULAJDONBAN LÉVŐ PLATFORM

A közösségi média platformokkal ellentétben itt csak a Te tartalmad fog szerepelni, itt már csak Rád figyel a felhasználó. (Bár a figyelmét hosszan fenntartani nehéz lesz, ezért legyenek rajta a felhasználó számára hasznos tartalmak.)

Weboldal

Napjainkban a weboldalakat a felhasználók több, mint 50%-a tabletről vagy mobilról keresi fel, ezért elengedhetetlen a mobilbarát kialakítás. Bár sok tényező befolyásolhatja egy weboldal hatékonyságát, a felhasználóktól jövő visszajelzések és a statisztikák szerint a legfontosabb: a jó webdesign, a minőségi tartalom, az egyszerű navigáció és természetesen a mobilbarát verzió.

A weboldal készítés teljes folyamatában segítségedre lehetünk:

Tárhely és domain regisztráció

WordPress sablon választás

Sablon testre szabása

Design elemek kialakítása

Tesztelés, felülvizsgálat és indítás

Karbantartás és üzemeltetés